Buitenballetlessen voor kinderen tot 12 jaar - geef ze nu op

13-05-2020

We hebben goed bericht gekregen, naast de online balletlessen mogen we ook buitenballetlessen gaan geven aan kinderen tot 12 jaar! Er is een mail gestuurd naar alle (ouders en verzorgers van) leerlingen. Mocht u deze niet hebben ontvangen dan hieronder het bericht:

Dit is mogelijk op locatie de Laak in Vathorst. Daar is op het schoolplein een groot afdak waaronder we de buitenballetlessen kunnen gaan geven. 

Omdat er een groot hek om het plein staat is het veilig en kunnen kinderen niet weglopen. We mogen gebruik maken van het toilet in de school.

Ouders mogen helaas niet bij de lessen aanwezig zijn, om dezelfde reden dat er ook geen ouders de scholen binnen mogen. Zo min mogelijk ontmoetingen tussen ouders/volwassenen en afstand houden van elkaar blijft van belang de komende tijd. We mogen deze plek gebruiken op woensdag middagen na 14:40 en op zaterdagen vanaf 9.30. Het is de bedoeling dat de woensdaglessen zullen worden gegeven door Tania en de zaterdaglessen door Katia.

Voor deze buitenballetlessen hebben de kinderen een (yoga)matje nodig, een lange sportbroek die lekker makkelijk zit, gymschoenen en een vestje (voor als het fris is).

Heeft u interesse en wilt u uw kind naast de onlinelessen ook buitenballetlessen laten volgen, dan graag aanmelden voor zaterdag 18 mei aanstaande via e-mail naar info@class-ballet.nl met daarin vermeld:

  1. Mijn kind wil graag buitenballet lessen gaan volgen op de woensdagmiddag of Mijn kind wil graag buitenballet lessen gaan volgen op de zaterdag.
  2. Naam van het kind, leeftijd van het kind.
  3. Dag en tijdstip waarop uw kind voor de Coronatijd les had.

Op basis van het aantal aanmeldingen zullen wij een rooster gaan maken voor de buitenballetlessen en u daarna verder informeren. Omdat we maar op twee dagen terecht kunnen op locatie de Laak is het aantal plekken beperkt.