Laatste nieuws

 

We hebben goed bericht gekregen, naast de online balletlessen mogen we ook buitenballetlessen gaan geven aan kinderen tot 12 jaar! Er is een mail gestuurd naar alle (ouders en verzorgers van) leerlingen. Mocht u deze niet hebben ontvangen dan hieronder het bericht:

Online lessen

27-03-2020

Voor iedereen die de balletlessen mist. Doe mee met met de online lessen. Juf Tania heeft er een aantal voor gemaakt voor verschillende niveau. Doe ook mee en blijf in beweging! Er zullen er steeds meer bijkomen. We missen iedereen en hopen dat jullie intussen genieten van de online lessen. Naar Online lessen.

Helaas is er een ongeluk gebeurd met de mailbox van Class-Ballet. Heeft u een e-mail gestuurd naar Class-Ballet - zowel facturen, sollicitaties als vragen - voor 5 februari 2020 12:00 uur? Stuurt u dan deze e-mail nogmaals. Onze excuses hiervoor.

We zijn trots dat onze nieuwe website online is. Volg ons nieuws op deze website of via Facebook. Voor vragen of overleg? Bel Class-Ballet: T 06 18 48 44 72. Telefoon is altijd de beste manier om Class-Ballet te bereiken.

Class-Ballet verzorgt regelmatig gastlessen. Hierbij kunnen ook niet-leerlingen zich vaak inschrijven om tegen een vergoeding mee te doen.

Nieuw! Spitzenles op woensdag tussen 18.55 en 19.25 uur in Vathorst. Een half uur totale aandacht voor jou & je spitzen. De kosten zijn €120 per half jaar. Je krijgt 30% korting als je al een andere les volgt bij Class-Ballet. Aanmelden via info@class-ballet.nl.