Laatste nieuws

 

De blaadjes vallen van de bomen. En binnen wordt heerlijk gedanst. Uiteraard houden de docenten hierbij hun mondkapje op.

We hebben goed bericht gekregen, naast de online balletlessen mogen we ook buitenballetlessen gaan geven aan kinderen tot 12 jaar! Er is een mail gestuurd naar alle (ouders en verzorgers van) leerlingen. Mocht u deze niet hebben ontvangen dan hieronder het bericht:

Online lessen

27-03-2020

Voor iedereen die de balletlessen mist. Doe mee met met de online lessen. Juf Tania heeft er een aantal voor gemaakt voor verschillende niveau. Doe ook mee en blijf in beweging! Er zullen er steeds meer bijkomen. We missen iedereen en hopen dat jullie intussen genieten van de online lessen. Naar Online lessen.

Helaas is er een ongeluk gebeurd met de mailbox van Class-Ballet. Heeft u een e-mail gestuurd naar Class-Ballet - zowel facturen, sollicitaties als vragen - voor 5 februari 2020 12:00 uur? Stuurt u dan deze e-mail nogmaals. Onze excuses hiervoor.

We zijn trots dat onze nieuwe website online is. Volg ons nieuws op deze website of via Facebook. Voor vragen of overleg? Bel Class-Ballet: T 06 18 48 44 72. Telefoon is altijd de beste manier om Class-Ballet te bereiken.